Lampionnenoptocht

26 maart 2019

Op donderdag 8 november organiseren wij voor alle kinderen van de dagopvang, alle kleuters van de BSO (groep 0-1-2) en de kinderen van peuteropvang de Driewieler en de Boomgaard onze jaarlijkse lampionnenoptocht.

De kinderen lopen samen onder begeleiding van u (en/of opa/oma) en een aantal pedagogisch medewerkers, met een eigen lampion, deze tocht. Spannend, maar vooral heel leuk en gezellig natuurlijk! Broertjes en zusjes zijn hierbij ook van harte welkom!

We hopen dan ook dat er veel kinderen en ouders, opa’s en oma’s mee zullen lopen.

De planning 

Om 18.00 uur verzamelen we op het plein van locatie Heilige Geeststraat waar de kinderen worden ontvangen met muziek.

De optocht start om 18.30 uur en eindigt op de locatie Heilige Geeststraat. Bij terugkomst zorgen we voor een kleine versnapering. Rond 19.30 uur sluiten we de avond af.

In tegenstelling tot andere jaren mag u zelf voor de lampion en lichtje zorgen. Uiteraard mag er geen echt vuur gebruikt worden.

Wij zorgen ervoor dat de kinderen, die op donderdag 8 november naar de opvang komen, niet met een lege maag vertrekken. Kinderen die op locatie Oosteinde, Gildestraat of locatie Hazelaar opvang hebben, moeten door de ouders worden opgehaald om naar de Heilige Geeststraat te gaan.

Bij extreem slecht weer of te weinig inschrijvingen gaat de tocht niet door.

We hopen weer op een grote opkomst en maken er een gezellige en sfeervolle avond van.

Aanmelden kan via: a.smits@degrabbelton.nl