LOCATIES

Kinderopvang De Grabbelton biedt buitenschoolse opvang aan op de locaties Heilige Geeststraat, Papenvoort en Gildestraat (bij basisschool St. Jozef) en de Hazelaar (bij basisschool 't Klokhuis).

De locatie aan de Heilige Geestraat ligt in de buurt van het centrum in de nabijheid van de wijken Statie Haegh, Overburght en Skandia. De locatie ligt aan een rustige weg die goed bereikbaar is. De groepen zijn gevestigd in een voormalig schoolgebouw dat volledig opgeknapt en gemoderniseerd is.
De buitenruimtes van de buitenschoolse opvang bieden een veilige en uitdagende omgeving.
Op de buitenspeelruimte aan de Heilige Geeststraat zijn verschillende speeltoestellen aanwezig zoals een pannakooi, een vogelnestschommel, een klim- en klauterrek en een tipispeelrek. De oudste kinderen beschikken over een eigen speelterrein waar zij kunnen chillen en spelen.

De locatie Hazelaar is gelegen naast basisschool 't Klokhuis in de wijk Akert en is goed bereikbaar vanuit de wijken Overburght, Braakhuizen Noord, Braakhuizen Zuid en Coevering. Er zijn op deze locatie één groep dagopvang (voor kinderen van 0 tot 4 jaar) en twee groepen buitenschoolse opvang. De groepen zijn ruim opgezet en ingericht met uitdagend en degelijk (spel)materiaal. 

De locaties Gildestraat en Papenvoort maken gebruik van de buitenspeelruimte van de school. Hierop zijn diverse speeltoestellen aanwezig die voor de verschillende leeftijdsgroepen veel uitdaging bieden. 

De binnen- en buitenruimtes zijn zo ingericht en ingedeeld dat kinderen ongestoord samen en alleen kunnen spelen. Ook is er ruimte voor een rijk scala aan activiteiten.
De inrichting van de binnenruimtes is vooral gericht op gezelligheid en ontspanning en biedt de mogelijkheid voor zowel rustige als drukke activiteiten en fantasiespellen. Spelactiviteiten worden in verschillende hoeken aangeboden. Zo zijn er op de groepen een meidenhoek, een leeshoek, bouwhoek, een poppenhoek/huishoek en een knutselhoek. 

Oosteinde 3
5663 PZ Geldrop
tel: 040 - 286 26 08


Heilige Geeststraat 3
5664 AV Geldrop
tel: 040-280 26 31


Hazelaar 45,
5664 VE Geldrop

tel: 040- 231 09 15

E-mail: info@degrabbelton.nl